• Aanmelden met onderstaand formulier

  Via onderstaand formulier worden nieuwe leden ingeschreven. Of je nu komt handballen, begeleiden of een andere relatie wordt, het gaat allemaal via dit formulier.

  Niet alles kunnen wij aanpassen. Er staan daarom sporten bij die niet beoefend kunnen worden. De inschrijving voor een sport zal altijd 'Handbal- /Zaal' worden. 

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij OBW is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen OBW kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de NHV?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van OBW wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van OBW en de NHV goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe OBW en de NHV omgaan met persoonsgegevens.